Voi gasiti apa, de restul ne ocupam noi!

Produse

Purificator cu osmoza inversa

osmoza

Sunt instalatii ce sunt montate, de regula, in bucatarii, sau acolo unde sunt asemenea consumatori. Achizitionarea unor asemenea instalatii evita desele deplasari la magazine insa principalul castig este faptul ca se poate consuma o apa superioara calitativ (apa plata). Un asemenea tip de instalatie, la un consum normal, se amortizeaza in 14 luni.

Detalii

Instalatii dedurizare

dedurizare

Aceste instalatii au scopul de a elimina depunerile de calciu si magneziu (asa zisa duritate) de pe suprafata de circulatie a apei. Instalatiile de dedurizare sunt utilizate pentru protejarea de depunerile aderente a schimbatoarelor de caldura, a obiectelor sanitare, a masinilor de spalat, etc.

Detalii

Apa alcalina

apa alcalina

Se vorbeste tot mai mult in ultimul timp despre efectele benefice a consumului de apa alcalina. Societatea ECOTEC va ofera patru tipuri de aparate care produc apa acalina:

Detalii

Deferizare-demanganizare

demanganizare

SC ECOTEC va pune la dispozitie mai multe tipuri de instalatii, care utilizeaza diferite straturi filtrante (BIRM, PYROLOX, GREENSAND, etc).

Detalii

Filtre cu carbune activ

filtrare cu carbune activ

Acest tip de instalatii sunt utilizate pentru a elimina din apa incarcatura organica (grasimi, clor, gust si miros neplacut, etc.). Acest tip de material filtrant nu se regenereaza iar refacerea este realizata prin spalare si clatire. Dupa un timp carbunele activ trebuie inlocuit si din acest punct de vedere poate fi introdus in categoria materialelor consumabile.

Detalii

Filtrare mecanica (limpezire)

filtrare mecanica

Acest tip de instalatii sunt utilizate pentru a retine din apa suspensiile pana la un nivel de 20 microni iar acest lucru se realizeaza cu nisip cuartos de diferite granulatii sau cu un zeolit natural.

Detalii

Sterilizatoare cu U.V.

sterilizator uv

Sunt aparate formate dint-o teaca din otel inox in care functioneaza o lampa cu cuartz. Prin teaca (prevazuta la ambele capete cu doua stuturi) fluxul de apa spala continuu lampa cu cuartz eliminand in felul acesta incarcatura micro- biologica din apa.

Detalii

Dozatoare apa

dozator apa cu osmoza

Dozatorul este alimentat cu apa de o instalatie de osmoza inversa (in acest fel instalatia poate functiona indepedent de alimentarea periodica cu recipenti de apa) si poate oferi in orice moment apa la temperatura camerei, apa racita sau apa fierbinte.

Detalii

Eliminare amoniu

eliminare amoniu

Acest domeniu are in vedere eliminarea amoniului (NO3) din apa, simplu sau asociat cu alti impurificatori (fier, mangan, nitrati, nitriti, etc). Societatea ECOTEC are o buna experienta in acest domeniu, executand dealungul timpului numeroase proiecte cum ar fi: alimentari cu apa localitati, alimentari cu apa provenita din foraje pentru hoteluri, fabrici de lapte, fabrici de mezeluri, cartiere rezidentiale, etc.

Detalii